Inici BENICARLÓ Dissabte 8 de desembre es presenta la quarta edició del festival Art&Xoc

Dissabte 8 de desembre es presenta la quarta edició del festival Art&Xoc

411

El pròxim dissabte, 8 de desembre, tindrà lloc la festa de presentació de la quarta edició del festival Art&Xoc, una iniciativa de la Regidoria de Joventut amb la col·laboració del col·lectiu Benicarló Youth que s’emmarca en els actes de la Festa de la Carxofa.

Ja s’apropa la Festa de la Carxofa i, amb ella, el festival Art&Xoc, el resultat del treball conjunt de la Regidoria de Joventut amb el col·lectiu Benicarló Youth. El festival, que arriba a la quarta edició, es presentarà el pròxim dissabte 8 de desembre al pub El Bosc a partir de les 18.00 de la vesprada, amb una festa que començarà amb una selecció musical elaborada pel propi col·lectiu.

L’acte concret de presentació, on es detallaran les actuacions i activitats de la quarta edició del festival, començarà a les 20.00 de la vesprada, i inclourà la projecció del vídeo amb les millors imatges de l’Art&Xoc 2018. Finalment, a les 23.00 començarà la festa, que s’allargarà fins a la matinada amb música de Musical Sisters i Natural Groove Brothers.

L’Art&Xoc (resultat d’un joc de paraules amb la paraula artichoke, que en anglés vol dir carxofa), és la iniciativa conjunta de la Regidoria de Joventut i el col·lectiu Benicarló Youth per tal d’oferir una alternativa juvenil dins dels actes de la Festa de la Carxofa i apropar-los la festa.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs inicia la campanya “Recicla els teus aparells”
Article següentEl Caduf a la Presentació dels Càrrecs 2019 de la Gaiata 1 Brancal de la ciutat