Inici BENICARLÓ Diabolus Teatre presenta “Revolta a l’escenari”

Diabolus Teatre presenta “Revolta a l’escenari”

78

L’espectacle es representarà en l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló els dies següents:

Divendres, 24 de maig a les 22:30 hores.

Dissabte, 25 de maig a les 19:00 hores.

Diumenge, 26 de maig a les 19:00 hores.

Un any més, la companyia teatral benicarlanda torna als escenaris els propers 24, 25 i 26 de maig amb l’estrena del seu nou espectacle. Amb «Revolta a l’escenari» Diabolus ens ofereix una atractiva proposta on l’humor i les situacions inesperades es succeeixen, configurant un espectacle on la diversió està assegurada.

Enguany els membres de Diabolus ens presenten una comèdia plena de situacions sorprenents, gags i un llenguatge directe amb el públic, inspirat en referents com la coneguda companyia La cubana.

Per tant, els components de Diabolus s’han enfocat en construir uns personatges que ens resulten molt propers, però que, al mateix temps, resulten molt singulars i amb molta bis còmica. De la mateixa manera l’espectacle ha sigut treballat per a que el resultat siga una obra amb molta energia i amb un ritme molt dinàmic.

I encara que, a simple vista, «Revolta a l’escenari» puga parèixer una comèdia d’entreteniment, baix de les situacions divertides bateguen temes universals i atemporals que ressonen en el subconscient col·lectiu. En «Revolta a l’escenari» afloraran temes tan comuns com l’afany humà per destacar dins d’un grup, la necessitat de sentir-nos acceptats pels altres, la voluntat de realitzar-nos com a essers humans, sabedors que la nostra aportació al conjunt ha de merèixer la pena d’alguna manera. I és per això que als personatges de «Revolta a l’escenari» els resulta tan gratificant i necessari sentir-se reconeguts.

Però, què passa quan no obtenim el reconeixement que anhelem? Què passa quan som relegats en un racó invisible de l’existència? Què passa quan la nostra vida passa sense pena ni glòria?
Aleshores, potser, ha arribat el moment de fer una revolta… per molt absurda que esta siga.

Revolta a l’escenari comptarà amb la participació de Josep Maria Querol, Olga Lluch, Patri Troncho, Víctor Gaya, Maite Gilabert, Carmen Santarrufina, Álvaro Arrufat, Clara Ruiz, Carlos Ortuzar, Cecilia Pastor, Inma Fibla, Joan Morà, Jose Luis Mata, Manuel Arnal, Mayte Forés, Miguel Angel Rio, Rosa Sorlí i Virginia Rubio.
Un total de 18 intèrprets que faran les delícies del públic.
Les entrades es poden obtindre de manera online en la web www.entrapolis.com.

També es poden aconseguir de manera física en l’Auditori Pedro Mercader del 21 al 23 de maig de les 19:00 a les 20:30 hores i en taquilla una hora abans de la funció.
En definitiva, una proposta teatral per a riure, sorprendre’s i identificar-se amb els personatges.