Inici VINARÒS David León Arán a la Copa Interclubs francesa.

David León Arán a la Copa Interclubs francesa.

361

El nadador del Club Natació Vinaròs va competir a França

El passat dissabte 9 de novembre, el nostre nadador David León Arán es va traslladar a França per a competir en la Copa Interclubs TC Poule A Territoire Lorrain.
El Campionat de Copa es va celebrar a la localitat de Sarreguemines situada en el departament del Mosel.la a la regió del Gran Est.
David va formar part de l’ equip US TOUL que aspiraba a aconseguir molts bons resultats dins de la competició.
Va nadar com a prova individual ,200 mtrs papallona aconseguint ser el vencedor de la prova en un temps de 2.02.28
Va formar part de l’ equip de relleus en les proves de 10×50 mtrs lliures fent un temps individual de 23.39 i en total l’ equip 3.59.06, i en 4×200 mtrs lliures fent un temps individual de 1.51.16 sent  l’última posta i aconseguint impossar-se al seu rival, en total l’ equip 7.31.25. Aconseguint la victòria en les dos proves.
L’ equip US TOUL del que David formaba part va ser el CAMPIÓ de la Copa Interclubs.
Una vegada més felicitar a David per l’ èxit aconseguit, per haber pogut disfrutar d’ aquesta experiència que segur no oblidarà, per ser un clar referent de la natació per al nostre Club i per als  nostres nadadors i per portar el nom de Vinaròs a lo més alt del podi allà on và.