Inici VINARÒS Cultura presenta la programació sociocultural de la tardor

Cultura presenta la programació sociocultural de la tardor

286

L’agenda recull una trentena d’activitats organitzades per les associacions locals amb exposicions, teatre, concerts i cinema, entre altres propostes

La regidora de Cultura, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal la programació sociocultural de la tardor per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Les entitats locals, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat una agenda variada amb més de trenta actes per a promoure i fomentar la cultura entre la ciutadania.

Cerdà agraïa la implicació de totes les associacions per fer possible la programació sociocultural, que s’allargarà fins al 31 de desembre amb l’arribada de l’home dels nassos. Segons detallava “aquesta agenda s’afegirà a la programació teatral de la tardor, fet que es permetrà gaudir d’una extensa programació cultural durant els propers mesos”.

Pel que fa als actes, la regidora destacava la celebració de la Diada del Poble Valencià, el 9 d’Octubre, amb l’ofrena floral al monument de Jaume I i el parlament institucional. Així mateix també es comptarà amb les actuacions de la Muixeranga de Vinaròs i de la Rondalla Vinarossenca Mar i Terra.

La programació també inclourà el Festival de Música de Cambra, la celebració de Tot Sants amb una nova edició d’Ànimes, la VI Trobada de Torres Humanes, XXVI Aplec d’Instruments Tradicionals o el Concert de Santa Cecília, entre moltes altres propostes.

Cerdà ha insistit en els seus agraïments a les entitats locals per fer possible una variada programació per a tots els públics i totes les edats, destacant que “el treball que realitzen és fonamental per a la preservació i promoció de la nostra cultura”.