Inici BENICARLÓ Benicarló tornarà a oferir visites escolars al Puig de la Nau de...

Benicarló tornarà a oferir visites escolars al Puig de la Nau de Benicarló

263

Del 29 de setembre al 6 d’octubre tindran lloc les Jornades de difusió del Puig de la Nau destinades als centres educatius de Benicarló. Més 400 alumnes i mestres visitaran el poblat durant els sis dies

El Mucbe organitza un any més el cicle de visites dinamitzades destinades a difondre el patrimoni arqueològic de Benicarló entre l’alumnat dels centres educatius. Els escolars, majoritàriament alumnes de 3r de Primària, podran aprendre tot el que va representar el poblat iber del Puig de la Nau ara fa 2.500 anys, acompanyats en tot moment de dos guies professionals, que seran els encarregats de recrear l’estil de vida dels ibers que van habitar el poblat.

Al llarg de sis dies, més de 400 alumnes participaran de l’activitat, finançada pel Mucbe, dividits en grups reduïts per a què tots els escolars puguen gaudir intensament de la visita.

A aquestes visites se sumen les que es van organitzar el passat mes d’abril per a l’alumnat d’ESO dels tres centres d’educació secundària de Benicarló, gràcies a les quals més de 150 alumnes també van tindre l’oportunitat de viure l’experiència de primera mà.

La directora del Mucbe, Lorena Luján, assenyala que «aquesta és una de les activitats que repetim any rere any perquè som conscients que és una inversió de futur». En aquest sentit, la directora explica que «està demostrat que quan més es difon i es divulga el patrimoni, més i millor es conserva perquè, d’alguna manera, la gent se’l sent com a propi».