Inici VINARÒS Croniques C.Balonmano Vinaròs d’aquest Cap de Setmana

Croniques C.Balonmano Vinaròs d’aquest Cap de Setmana

268

Black saturday per el handbol vinarossenc, tots els nostres van caure el dissabte de manera justa i sense paliatius.

 

Els infantils a la pista del Nules van aguantar 10 minutos i després es van desunflar, els cadets també a Nules en una segona part calamitosa van perdre de manera justa i els juvenils del Tudor Bars en un pèssim partit no van tindre cap opció davant del Onda. Menys mal els seniors del Farmateca  el diumenge de matí a Segorbe van complir i van guanyar un partit de manera comoda.

Infantil prefe nort 1

Llunart jardinería Nules.    29

  1. Bm. Vinaròs.       11

Vinaròs. Aitana, Ivan(1), Minerva, David(1), Alexis(3), Ibai(3) i Abel(3).

Bona imatge dels més menuts del club a banda del resultat en un partit molt complicat en el que van intentar competir i no li van perdre la cara i van lluitar fins últim hora. A la fi la superioritat dels locals va manar per damunt dels intents dels rogets.

Cadet pref nort 1

Ford Nules.      27

  1. Bm. Vinaròs 19

Vinaròs. Amaré, Martín (1),Fernando, Juanpe, Biel(5), Sergio(3), Carlos(2) i Raga(8).

Partit discret dels  nostres en el Pavelló Municipal de Nules.

Un començament dubitatiu, on grans aturades de Joan Amaré juntament a un joc més d’acord al nostre nivell, vam arribar a posar-mos davant en el marcador.

Però no era el nostre dia, i mitjançant un temps mort dels locals i un arbitratge molt casolà, ens van treure del partit.La segona part va ser intranscendent, no van competir. Aquesta setmana hi ha que treure moltes conclusions. Sobretot, treballar com afrontar les situacions adverses sense perdre el control.

Esperem en la propera jornada estar a l’altura de la competició.

Treball i voluntat Cadets!!!!

Juvenil pref 2 div nort 1

  1. Onda. 33

Tudor Bars C Bm. Vinaròs 21

Vinaròs. Pol, Oscar, Ruben(4), Víctor, Sergi(2), Tomás, Sebas, Marcos, Iker(6), Juan(2),Quim(7) i Dani.

Partit complicat que es esperaba en il·lusió per part dels nostres per intentar escalar posicions a la taula però després del desastre de partit que van “jugar”, no es pot demanar res més. Ridícul del Tudor Bars que si volen estar dalt tenen que cambiar molt la manera de jugar i sobretot les ganes i les formes de encarar els partits.

Un juvenil que fora de casa perd força i a Onda ho va tornar a demostrar, als 6 min ja va tirar el partit. Un equip que vol aspirar a estar dalt no pot sortir a un partit com si fos un partidet de amiguets i els de Onda van veure la manca de actitud dels nostres i en un parcial de 6-1 van finiquitar el partit. Ni els canvis de sistema en atac ni les variacions defensives van donar efecte a un equip sense ànima que va passetjar per Onda.

Senior 1 auton nort 3

Viveros Alto Palancia.      23

Farmateca C Bm Vinaròs 27

Vinaròs. Marc, Carlos, Serrano(1),Jesús, Rubén (6), Martín (2), Collado (2), Sergi(4), Eddy(9), Ian, Nahuel(3) i Agustí.

Partit complicat per els nostres perquè a part de la marinada per jugar diumenge a les 11 a Segorbe, el desplaçament i el8 seu perill a la carretera degut al fort vent, el pavelló en qüestió no era el millor per la práctica del handbol.

Però bé, llevat tot això els nostres van complir el tràmit i van controlar el partit en tot moment. A la falta de laterals per motius laborales ara hi ha que afegir la falta de Max, tota una garantía per trencar les defensas, i ha tingut que agafar la responsabilitat i de manera prou acertada al juvenil del any passat Sergi Llonart, que esta complint força bé les expectatives. Doncs bé el equip en un partit trampa va estar controlant i jugar el partit per els seus interessos i va guanyar de manera clara.

La Setmana que bé a les 17:00 hores es realizará la Presentació Dels Equips del Club Balonmano Vinaròs, seguidament jugará el Senior devant el Levante UDBM Marni, partit bonico per veure de la part alta de la clasificació.

Article anteriorBenicarló entra en la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians
Article següentEl C.B. Benicarló de LEB Plata perd a la seva visita al Real Murcia