Inici VINARÒS Crónicas Gil Comes C.B. Vinaròs

Crónicas Gil Comes C.B. Vinaròs

169
CADET FEMENÍ
C.B GIL COMES VINARÒS 37 / NOU BÁSQUET FEMENÍ 58
Primer partit de competició de les nostres cadets, a les quals es els notava la falta de ritme degut a la situació actual. Partit amb moltes fallades en defensa que permetia a les contràries a agafar molts rebots en atac i anotar la gran majoria dels punts de davall del cércol. En atac, les presses feien que es donaren males passades i ens precipitaramos en els tirs. No obstant això, en diferents moments del partit es van veure jugades en atac amb bon moviment de pilota i en defensa amb molta intensitat. Només queda treballar en la continuïtat d’aquests moments de partit, per a continuar treballant.  
 

CADET MASCULÍ

C.B CASTELLON 27 / C.B GIL COMES VINAROS 55

Partit dominat de principi a fi pel Vinaròs que va eixir molt centrat i va agafar avantatge en el marcador des del principi. Gràcies al seu defensa els de Vinaròs van continuar augmentant el seu avantatge fins als  28 al final del partit. Destacar que tots els jugadors van aportar i que el Castelló mai sota els braços malgrat la diferència en el marcat

 
JÚNIOR MASCULÍ
C.B GIL COMES VINAROS 66 / C.D ESCOLES PIAS 61

Partit molt igualat que es va decidir en els últims minuts.  Qualsevol dels dos equips va poder guanyar, però el Vinaròs va estar més centrat i encertat en els minuts finals i això va fer que s’emportara la victòria. Duro partit per als dos equips que van anar alternant l’avantatges en el marcador fins al final. Bona victòria que deixa al Vinaròs amb dos jugats i dos bestiars malgrat les baixes amb les quals compte per lesió.

 

SÈNIOR MASCULÍ
C.B GIL COMES VINAROS 59  / N.B PATERNA 73

Partit molt igualat i intens durant els 3 primers quarts.  Bon partit dels dos equips que van imprimir un ritme molt alt, tant en defensa com en atac.  Es veia  que el que aguantara el ritme s’emportaria la victòria i això va ser el que va fer el Paterna. Al Vinaròs se li van acabar les piles en l’últim quart i això ho van aprofitar els  visitants per a emportar-se la victòria. Molt bons 3 quarts del Vinaròs que va comptar amb diverses baixes.

 
CADETE FEMENINO
C.B GIL COMES VINARÒS 37 / NOU BÁSQUET FEMENÍ 58
Primer partido de competición de nuestras cadetes, a las que se les notaba la falta de ritmo debido a la situación actual. Partido con muchos fallos en defensa que permitía a las contrarias a coger muchos rebotes en ataque y anotar la gran mayoría de los puntos de debajo del aro. En ataque, las prisas hacían que se dieran malos pases y nos precipitaramos en los tiros. Sin embargo, en diferentes momentos del partido se vieron jugadas en ataque con buen movimiento de balón y en defensa con mucha intensidad. Solo queda trabajar en la continuidad de estos momentos de partido, para seguir trabajando. 
 
CADETE MASCULINO
C.B CASTELLON 27 / C.B GIL COMES VINARÓS 55
Partido dominado de principio a fin por el Vinarós que salió muy centrado y cogió ventaja en el marcador desde el principio. Gracias a su defensa los de Vinarós siguieron aumentando su ventaja hasta los 28 al final del partido. Destacar que todos los jugadores aportaron y que el Castellón nunca bajó los brazos a pesar de la diferencia en el marcat
 
JUNIOR MASCULINO
C.B GIL COMES VINAROS 66 / C.D ESCUELAS PIAS 61
Partido muy igualado que se decidió en los últimos minutos. Cualquiera de los dos equipos pudo ganar, pero el Vinarós estuvo más centrado y acertado en los minutos finales y eso hizo que se llevara la victoria.Duro partido para los dos equipos que fueron alternando la ventajas en el marcador hasta el final. Buena victoria que deja al Vinarós con dos jugados y dos ganados a pesar de las bajas con las que cuenta por lesión.
 
SENIOR MASCULINO
C.B GIL COMES VINAROS 59 / N.B PATERNA 73
Partido muy igualado e intenso durante los 3 primeros cuartos. Buen partido de los dos equipos que imprimieron un ritmo muy alto, tanto en defensa como en ataque. Se veía que el que aguantara el ritmo se llevaría la victoria y eso fue lo que hizo el Paterna. Al Vinarós se le acabaron las pilas en el último cuarto y eso lo aprovecharon los visitantes para llevarse la victoria. Muy buenos 3 cuartos del Vinarós que contó con varias bajas.
Article anterior7 dels 15 residents positius del Centre Geriàtric reben l’alta mèdica
Article següentEs presenta la programació de Nadal 2020 a Vinaròs