Inici BENICARLÓ 7 dels 15 residents positius del Centre Geriàtric reben l’alta mèdica

7 dels 15 residents positius del Centre Geriàtric reben l’alta mèdica

234

Dels vuit positius que queden actius, dos estan hospitalitzats però evolucionen favorablement. A finals de la setmana que ve es durà a terme un nou cribratge.

La presidenta de l’OACSE (Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats), Gemma Cerdá, ha informat que dels 15 usuaris del Centre Geriàtric que havien donat positiu per covid19, set ja han rebut l’alta mèdica. Dels altres vuit residents positius, dos estan hospitalitzats però tots evolucionen favorablement.

«Ara per ara la situació està estabilitzada —ha dit la presidenta— i a finals de la setmana que ve Salut Pública tornarà a fer un cribratge a tots els residents i personal treballador». Sobre els treballadors positius, Cerdá ha confirmat que es mantenen en els mateixos 5 casos.

Pel que fa a la Residència El Collet, la presidenta ha informat d’un cas positiu nou entre els residents i un altre entre els treballadors, de manera que les xifres se situen en 12 residents afectats i 8 treballadors. «Tots tenen simptomatologia lleu i esperem que es puguen recuperar el més prompte possible».

Sobre la cobertura de les baixes dels treballadors, Gemma Cerdá ha informat que «aquest cap de setmana s’incorporaran 3 persones, i la resta a principis de la pròxima setmana». «Des d’ahir —ha constatat la presidenta— hi ha a la Residència una infermera experta en covid19 designada per l’hospital supervisant i donant indicacions a tot el personal».

Cerdà ha volgut agrair una vegada més «a tot el personal treballador dels centres la seua professionalitat i dedicació en aquests moments difícils que ens toca abordar». «És imprescindible —ha afegit— la comunicació permanent amb les direccions dels centres per tal de donar la millor resposta a tot el que se’ns plantege».

Article anteriorL’Ajuntament de Peníscola activa la votació dels Pressupostos Participatius
Article següentCrónicas Gil Comes C.B. Vinaròs