Inici VINARÒS Costes continua amb les feines de preservació del litoral a Vinaròs

Costes continua amb les feines de preservació del litoral a Vinaròs

356

Les obres se centren a la Costa Sud amb l’objectiu de recuperar l’escullera i refer el pas per als vianants que havia quedat erosionat per les onades

A Vinaròs continuen les obres de recuperació del litoral a la zona de la Costa Sud, arran de les demandes que va traslladar el Govern Municipal a la delegació de Costes. En concret els treballs es realitzen al camí que fan servir els vianants per passejar per la vora de la mar, on una part va quedar ensorrat pels temporals, impedint el pas de les persones.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que “amb aquestes feines es refarà l’escullera per a protegir el litoral, a més de reparar part del camí perquè els vianants puguen passar de nou”. En total les feines compten amb un pressupost de prop de 45.000€, assumits de forma íntegra per Costes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, agraïa les feines que s’estan executant i assenyalava que són molt importants per a la preservació del litoral vinarossenc. En aquest sentit, ha destacat que “som conscients que hi ha altres trams, tant de la Costa Nord com de la Costa Sud, que també necessiten reparacions urgents per garantir la preservació de la línia costera, unes feines que des de l’Ajuntament tenim marcades com a prioritàries i treballarem per aconseguir les inversions necessàries per part de Costes”.

Per acabar, tant Albella com Morellà han insistit que les platges i cales són uns dels principals atractius turístics i naturals de la localitat, per tant garantir la seva preservació és una tasca prioritària.

Article anteriorBenicarló manifesta el seu rebuig a la violència masclista
Article següentGàmesis 2k19: 2ona galeria. Gàmesis Night, Super Smash Bros, Mario Kart