Inici VINARÒS Costes arregla la cala “Sunyera” de Sòl de Riu

Costes arregla la cala “Sunyera” de Sòl de Riu

478

La direcció general de Costes està actuant en la cala “Sunyera” del paratge natural de Sòl de Riu de Vinaròs, en la costa nord de la localitat, que ha sofert diversos despreniments importants des del passat mes de juliol que van afectar fins i tot a la zona de trànsit. Les adequacions se centren en el reacondicionamiento del penya-segat de la platja, mitjançant l’eliminació de les coves i esquerdes que s’havien format i l’apilament de les grans roques despreses en la paret del penya-segat per protegir-la de temporals. També s’està realitzant una nova rampa que permetrà l’accés a la cala als banyistes, deixant de nou la platja practicable. A més, va a disposar-se una tanca de fusta de protecció al camí per a la gent que passeja per aquest entorn natural.

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina (PSPV) va visitar dimarts al matí aquestes obres que es van iniciar el dilluns. “Agraïm a Costes aquestes actuacions perquè més val tard que mai. La pressió de l’Ajuntament i del PSOE a través del nostre diputat Artemi Rallo ha donat els seus fruits”, va indicar Alsina, recordant que ha passat gairebé un any dels danys produïts pel temporal en tota la costa vinarossenca sense que hi hagués inversions per arreglar els desperfectes ocasionats. En aquest sentit, va recordar les actuacions que considera prioritàries en la costa sud i que encara estan pendents. “Esperem que actuïn aviat a la zona de Salines i Cala Puntal, que són entorns on el temporal va causar grans danys i representa ja un risc per a les persones, per la qual cosa és necessària una adequació urgent”, va assenyalar l’edil socialista.

I és que els accessos a les platges de Cala Puntal, així com el despreniment en aquesta mateixa zona impedeix l’accés amb cotxe als habitatges. Una reparació que costaria uns 12.000 euros l’accés i altres 60.000€ arreglar el despreniment. Un altre punt que preocupa molt a l’Ajuntament és el pont del barranc de les Salines. “Es troba amb uns desperfectes molt considerables i la cova d’erosió afecta directament a una zona molt transitada com és el passeig de la costa sud”, explica. Aquesta actuació en el pont està estimada en 184.000 euros, i arreglar el despreniment, en 51.000 euros.

Article anteriorEl hospital de Vinaròs tendrá una nueva farmacia hospitalaria en 2018
Article següentSOPAR DE CÀRRECS DE LA FALLA MERCAT VELL 2018