Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Conselleria de Obras Públicas invierte 180.000€ en Càlig

Conselleria de Obras Públicas invierte 180.000€ en Càlig

395

Los trabajos se enmarcan en las obras de mejora de la seguridad vial en la
carretera entre Benicarló y la CV-10.

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha visitat les obres de millora de la seguretat vial en la carretera CV-135 entre Benicarló fins a la CV-10, que han suposat una inversió total de 2.220.000 euros. Domingo ha supervisat els treballs en la variant de Càlig acompanyat dels regidors Ruth Sanz, Marcel González i Sandra Vergara, concretament en el punt on s’ha realitzat la conversió d’una rotonda partida en rotonda completa en la variant del municipi amb una inversió de 180.000 euros.

Domingo ha indicat que “la intersecció amb el Camí Vell de Càlig a Peníscola es realitzava fins ara a través d’una rotonda partida que dificultava el tràfic, per la qual cosa s’ha optat per millorar la seguretat vial de la variant”. De fet el director general ha explicat que “la rotonda partida va ser la solució que durant els anys 80 es va utilitzar de forma prioritària per a resoldre interseccions, però ara progressivament s’han anat substituint per les rotondes completes, que és el tipus que més abunda avui dia i que l’experiència i els estudis han indicant que dóna millors resultats i garanteix una major seguretat als conductors”.

Per tot açò, aquesta actuació ha convertit aquesta rotonda partida, on el tronc de la carretera discorre recte i sense modificació de la trajectòria en la intersecció, per una rotonda completa, per la qual cosa la calçada adquireix forma de circumferència, obligant a reduir la velocitat i disminuint el risc de col·lisió entre vehicles, així com de col·lisions greus, amb la consegüent millora de les condicions de seguretat vial que açò comporta en aquest punt.

Els treballs realitzats han suposat una notable millora del vial que connecta la costa amb l’interior de la província de Castelló a través dels municipis de Benicarló, Càlig, Cervera del Maestrat i Sant Mateu.

Article anterior“Marxa Canina per l’Adopció” en Benicarló
Article següentNou accident mortal a la N-340