Inici VINARÒS Condemna a l’exregidor de Vinaròs Jordi Moliner

Condemna a l’exregidor de Vinaròs Jordi Moliner

502

L’Audiència Provincial de Castelló condemna a l’exregidor Jordi Moliner

La sentència en ferm demana sis mesos de presó per malversació de fons públics, inhabilitació del dret de sufragi passiu i suspensió del càrrec públic durant dos anys

Nota de Premsa – ajuntament de Vinaròs

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha comparegut per informar a la ciutadania de la sentència en ferm adoptada per l’Audiència Provincial de Castelló, en relació al cas de l’exregidor Jordi Moliner. Recordem que se’l va acusar de realitzar diversos reintegraments des del febrer fins al maig del 2019 pel valor total de 9.200€.

Segons detallava Alsina el jutjat “condemna a Moliner com autor responsable d’un delicte de malversació de fons públics, ja definit, a la pena de sis mesos de presó, amb inhabilitació especial per a exercir el dret a sufragi passiu durant el temps de la condemna, i suspensió de feina o càrrec públic per un temps de dos anys”. Així mateix, també se li imposa el costos del judici.

Alsina ha explicat que “l’Ajuntament va presentar l’acusació particular, tal com es va demanar en acord de plenari, i en tot moment hem anat de la mà dels requeriments del ministeri fiscal”. D’altra banda, assenyalava que Moliner va retornar tots els diners que va sostraure durant el mateix 2019, mentre el procés va continuar fins a rebre la resolució per part de l’Audiència Provincial.

Per acabar, l’alcalde Alsina insistia que “amb aquesta sentència en ferm es posa punt i final a aquest capítol, que esperem que mai més es torne a repetir”.

Notícies relacionades:

L’Ajuntament de Vinaròs es personarà en el judici contra Jordi Moliner

Article anteriorL’Aula Municipal de Teatre iniciarà dilluns el nou curs
Article següentFalles segures a Benicarló amb un ampli dispositiu