Inici COMARQUES Concurs cartell Fira Sant Vicent i dolços tradicionals a Càlig

Concurs cartell Fira Sant Vicent i dolços tradicionals a Càlig

401

Es poden presentar les obres a esta convocatòria, que arriba a la seua quarta edició, fins el 8 de març

La Regidoria de Cultura, Educació i Benestar Social de l’Ajuntament de Càlig es troba ja immersa en els preparatius d’una nova edició de la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, una cita que enguany acompleix el seu vuitè aniversari i que comença a calfar motors amb la quarta edició del Concurs de Cartells per a il·lustrar la celebració.

Amb este concurs, es busca elegir la millor imatge per identificar la VIII Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals, que es celebrarà els dies 4 i 5 de maig, i dur a terme la campanya de comunicació i difusió habitual. El premi per a la composició guanyadora serà de 90 euros, i les obres que opten al guardó, originals i inèdites, hauran de lliurar-se fins el 8 de març a l’Ajuntament de Càlig, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

 

El jurat que valorarà les propostes estarà format pels membres de la Comissió Informativa de Cultura, Educació i Benestar Social de l’Ajuntament de Càlig i per representants de les associacions de la població, i tindrà en compte, a més de la concepció, la qualitat gràfica, plàstica, l’eficàcia comunicadora o informativa i les condicions de reproducció. El resultat del concurs es farà públic al març de 2019, i el participant premiat serà convocat a l’acte d’inauguració de la Fira, on se li farà entrega del premi.

La tècnica o estil seran lliures, sempre que possibiliten la reproducció del treball en format cartell, així com el tema, que haurà de ser representatiu i estar relacionat amb els objectius especificats en l’objecte de la convocatòria. El guanyador cedirà la titularitat i els drets d’explotació de l’obra premiada en exclusiva al consistori calijó, i tal i com estipulen les bases, cada participant podrà presentar dos cartells com a màxim. Podeu consultar estes bases al web i a les xarxes socials municipals.

Article anteriorAssut de Xerta i rellotge solar
Article següentComencen les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell