Inici VINARÒS Comencen les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell

Comencen les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell

202

Els dos vials envolten la parcel·la on es construirà el futur col·legi Jaume I i la seva urbanització és el pas previ per a l’inici de les obres de l’escola

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha visitat avui les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell, els dos vials que envolten l’antic camp de futbol. Durant els propers quatre mesos, l’empresa concessionària, serà l’encarregada de realitzar les obres per fer la instal·lació de lluminàries i la xarxa de canonades d’aigua, a més de pavimentar el terra amb llambordes per fer uns carrers amb preferència per als vianants.

Valls ha destacat que “aquest és un pas fonamental per a l’inici de les obres de construcció del col·legi Jaume I, sobretot suposarà urbanitzar els dos carrers per oferir unes entrades i sortides accessibles i en òptimes condicions”. En total es tracta d’una inversió de 198.700€. D’altra banda, també s’ha destinat una partida de 63.990€ per a la instal·lació del transformador de llum per fer arribar l’electricitat als dos carrers.

Pel que fa al col·legi Jaume I Valls ha indicat que ara es troba en la fase de redacció del projecte executiu i un cop finalitze es posarà en marxa la segona fase que serà la licitació de les obres de construcció, amb l’objectiu que les feines comencen aquest mateix any.