Inici VINARÒS Comencen les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell

Comencen les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell

230

Els dos vials envolten la parcel·la on es construirà el futur col·legi Jaume I i la seva urbanització és el pas previ per a l’inici de les obres de l’escola

El regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, ha visitat avui les feines d’urbanització dels carrers Gall i Pagell, els dos vials que envolten l’antic camp de futbol. Durant els propers quatre mesos, l’empresa concessionària, serà l’encarregada de realitzar les obres per fer la instal·lació de lluminàries i la xarxa de canonades d’aigua, a més de pavimentar el terra amb llambordes per fer uns carrers amb preferència per als vianants.

Valls ha destacat que “aquest és un pas fonamental per a l’inici de les obres de construcció del col·legi Jaume I, sobretot suposarà urbanitzar els dos carrers per oferir unes entrades i sortides accessibles i en òptimes condicions”. En total es tracta d’una inversió de 198.700€. D’altra banda, també s’ha destinat una partida de 63.990€ per a la instal·lació del transformador de llum per fer arribar l’electricitat als dos carrers.

Pel que fa al col·legi Jaume I Valls ha indicat que ara es troba en la fase de redacció del projecte executiu i un cop finalitze es posarà en marxa la segona fase que serà la licitació de les obres de construcció, amb l’objectiu que les feines comencen aquest mateix any.

Article anteriorConcurs cartell Fira Sant Vicent i dolços tradicionals a Càlig
Article següentIromans clasificado para la Wild Card