Inici BENICARLÓ Comencen les obres de la rotonda CV-135 a Benicarló

Comencen les obres de la rotonda CV-135 a Benicarló

805

Ja han començat els treballs que faran realitat el projecte de la rotonda de l’encreuament entre l’antiga N-340 i la CV-135 (carretera de Càlig) que donaran solució a la problemàtica de trànsit que es genera a la zona. Amb motiu de les obres es produiran modificacions en la circulació.

El regidor de Policia i Seguretat, Ximo Bueno, i el cap de la Policia Local, Agustín Parra, han detallat els talls de carrers que entraran en vigor a partir del proper dilluns dia 17 a causa de les obres de construcció de la rotonda de la CV-135, que afectaran algunes entrades i sortides de la ciutat. Els treballs han començat ja avui amb la senyalització provisional d’obra a la N-340a i en la CV-135, la preparació i acumulació de materials i la previsió de modificació del trànsit.

La primera restricció afectarà el carrer de Sant Francesc, en el tram que va des del carrer de Mossèn Lajunta fins a l’antiga nacional. Per tal motiu, tots els vehicles que vulguen accedir a la 340-a pel carrer de Sant Francesc, es desviaran per Mossèn Lajunta, podran arribar al passeig Febrer Soriano i arribar a la 340-a. També podran accedir per l’avinguda del Maestrat. Aquest tancament tindrà una duració de dos setmanes aproximadament. Durant les dos setmanes posteriors, s’anirà tallant el trànsit alternativament per a dur a terme les obres afectaran a les illetes que hi ha actualment a la N-340a.

Les obres, que van a càrrec de la Generalitat, també implicaran altres modificacions, com el trasllat de la parada d’autobusos ubicada al carrer de Sant Francesc, en direcció Vinaròs, que s’ubicarà al final del passeig de Febrer Soriano. Així també, la Policia Local ha recomanat als pares dels xiquets escolaritzats al CEIP Ángel Esteban que accedisquen a l’escola per l’avinguda delMaestrat.

Les obres, que està previst que s’allarguen durant dos mesos i mig aproximadament, consistiran a construir una rotonda que es completarà amb voreres i passos per a vianants (un a cada encreuament de la rotonda). Pel que fa al pas subterrani ja existent, es mantindrà, però s’habilitarà exclusivament per a vianants i bicicletes.

Article anteriorPeñíscola celebra el día de su patrona
Article següentBenicarló inicia el curs escolar amb normalitat i amb un increment important en el nombre d’alumnes