Inici BENICARLÓ Començen les obres de asfaltat a Benicarló

Començen les obres de asfaltat a Benicarló

337

Al llarg de les properes tres setmanes, diversos carrers de Benicarló estaran en obres degut a l’inici dels treballs d’asfaltat que es van pressupostar l’any passat. En concret, els treballs afectaran a cinc carrers i dos rotondes: carrer dels Germans de les Escoles Cristianes, carrer de Doctor Ferrer, carrer de Sant Silvestre, carrer de Santa Maria, carrer de Sant Isidre, rotonda del carrer de Boters amb l’avinguda Jacinto Benavente i rotonda del carrer de Mossén Lajunta amb el passeig de Febrer Soriano. En total, 7.956,23 metres quadrats de calçada.

Els treballs consistiran a reasfaltar les vies amb aglomerat asfàltic després d’un fresat previ de la capa actual, de manera que els carrers quedaran en perfectes condicions i disminuiran així la possibilitat d’accidents de tràfic, avaries i sorolls.

Cal recordar que aquests treballs se sumen a les obres de reparació de carrers que es van dur a terme al mes de desembre als carrers de Boters, Crist de la Mar, Puig de la Nau, Penyagolosa, Lluís Vives i Abat Pere Boques. A més, també es va actuar en les interseccions entre el carrer de Pius XII i el carrer d’Hernán Cortés, entre el carrer de Sant Telm i el carrer de Francisco Pizarro, entre el carrer del Sant Elm i el carrer del Comerç i entre el carrer d’Hernán Cortés i el carrer de Sant Telm.

L’empresa encarregada d’executar les obres d’asfaltat és Becsa, amb un pressupost d’adjudicació de 55.879 euros, IVA inclòs.

Article anterior‘Vinaròs festiu’ de Joaquin Simó, retorn al passat (fotogaleria)
Article següentCristóbal Garrido y Benny Sánchez presentarán la Gala de Reinas del Carnaval