Inici ALTRES NOTICIES Comença la temporada de vela, Regata de la Carxofa

Comença la temporada de vela, Regata de la Carxofa

368

La tradicional Regata de la Carxofa que tindrà lloc aquest cap de setmana donarà pas a una intensa programació durant els propers mesos per promoure l’esport de la vela. L’Escola Municipal de Vela iniciarà l’activitat de cursos aquesta Setmana Santa.

Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a la temporada de vela a Benicarló amb la XVI Regata de la Carxofa, una cita ja tradicional tant per als amants de la vela com de la gastronomia. La regata, que servirà per promocional la vela entre tots els visitants que es desplacen a Benicarló amb motiu de les Falles, serà la primera de tot un seguit de competicions que s’allargaran fins al mes d’agost.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha aprofitat la presentació de la programació de l’Escola Municipal de Vela per agrair la col·laboració a les empreses que patrocinen les activitats nàutiques i per promocionar l’esport de la vela. «És important que la gent sàpiga que en aquesta zona on tenim el privilegi de viure, els esports nàutics es poden practicar tot l’any», ha dit el regidor, que ha qualificat el calendari d’enguany de «molt ambiciós».

Flos també ha anunciat la realització de dos jornades de portes obertes de l’Escola Municipal de Vela. La primera, prevista per al divendres 30 de març, aprofitant el flux de turistes que visiten Benicarló durant la Setmana Santa, i la segona, per a l’1 de maig, coincidint amb la celebració del Dia de la Mar que commemoren totes les escoles de vela de la Comunitat Valenciana. Per a participar en aquestes jornades, serà necessària inscripció prèvia a l’Escola Municipal de Vela telefonant al 630 50 85 35.

Per als mesos d’abril i maig, l’Escola Municipal de Vela també participarà en les Jornades d’Esport Escolar i més avant, durant els mesos de maig i juny, tindran lloc, un any més, les jornades de Vela a l’Escola.

Article anteriorBenicarló seu dels I Jocs Castellonencs Adults Majors
Article següentEl Taller d’Ocupació de la Taula del Sénia realitza millores a Càlig