Inici BENICARLÓ Benicarló seu dels I Jocs Castellonencs Adults Majors

Benicarló seu dels I Jocs Castellonencs Adults Majors

369

La competició, impulsada per la Diputació de Castelló, es disputarà el 23 de març a Benicarló i a nou municipis més de la província. L’objectiu és fomentar l’envelliment actiu, a més de valors com el respecte, la tolerància i, sobretot, la diversió.

Els regidors d’Esports, Carlos Flos, i de Benestar Social, Marta Escudero, han presentat avui els I Jocs Castellonencs Adults Majors, una iniciativa de la Diputació de Castelló enfocada a fomentar l’envelliment actiu en tota la província. La competició tindrà dos fases: una primera fase que es desenvoluparà simultàniament en deu municipis de la província, inclòs Benicarló, i una fase final que tindrà lloc el 24 de maig a Benicàssim.

A Benicarló, la competició se celebrarà el 23 de març i hi podran participar totes aquelles persones nascudes en l’any 1957 o anteriors. Les activitats estaran especialment adreçades al col·lectiu de gent gran i inclouran bàsicament exercicis de psicomotricitat i coordinació.

Tant la regidora de Benestar Social com el regidor d’Esports han reconegut que aquesta iniciativa «encaixa a la perfecció en els programes i accions que estem treballant des de l’Ajuntament», en referència tant a les activitats de la Campanya Esportiva d’Hivern, el programa Viu Actiu o els cursos i tallers que es programen des de Benestar Social o la Universitat Popular.

Marta Escudero ha agraït a la Diputació que haja comptat amb Benicarló per a acollir aquests jocs i ha destacat que «l’exercici físic no és l’únic element important d’aquesta competició, sinó el fet de treballar valors com el respecte, la tolerància, l’aprenentatge i, sobretot, la diversió». Carlos Flos ha recordat que per a participar en els Jocs serà obligatòria la inscripció prèvia, que es podrà formalitzar fins al 20 de març al Club de la Tercera Edat o a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Article anteriorNadadors del club Natació Vinaròs competint arreu del món.
Article següentComença la temporada de vela, Regata de la Carxofa