Inici VINARÒS Comença el Gàmesis 2022

Comença el Gàmesis 2022

432

Aquest matí s’ha fet la jornada inaugural de la cita amb el món dels videojocs més important de la província. La regidora d’Innovació Digital, Maria Cano, ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda als estudiants dels instituts de Vinaròs i Benicarló que s’han apropat fins al Gàmesis per a participar en les xerrades divulgatives.

La primera ponència ha sigut a càrrec del professor de la Universitat Jaume I, Raül Montoliu, que ha explicat en què consisteix el Grau de creació de videojocs que s’ofereix a la universitat. Així mateix, durant la jornada també s’ha comptat amb les ponències del dissenyador Manu Bover i de l’empresa Novatel, que ha explicat com millorar les connexions a la xarxa, a més de comptar, per segon any consecutiu, amb la participació de de l’Associació Contra l’Assetjament Escolar VINACAE per parlar de les addiccions que poden generar els videojocs i com evitar-les.

Durant el cap de setmana es preveu la participació de centenars de persones d’arreu de la comarca que s’aproparan fins al Vinalab per gaudir de tornejos de FortniteLeague of LegendsMario KartSmash Bros o Street Fighter II. D’altra banda, també hi haurà tallers, videojocs retro per als jugadors més veterans i una sorpresa molt especial a càrrec de Cosplay Vinaròs, que de ben segur satisfarà als amants del cinema i els còmics.