Inici BENICARLÓ Cinc empreses de Benicarló reben el segell de turisme segur ‘Safe Tourism...

Cinc empreses de Benicarló reben el segell de turisme segur ‘Safe Tourism Certified’

319

Apartaments Els Romers, A Navegar i els restaurants Chuanet, San Rafael i Cor de Carxofa han obtingut el distintiu que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

La Secretaria d’Estat de Turisme, a través del programa de qualitat turística SICTED, ha impulsat una nova iniciativa per a donar suport als establiments turístics que participen en aquest programa i posar en valor el procés d’adaptació que han dut a terme per a tornar a obrir les portes després del confinament.

Per això, s’ha creat el segell de turisme segur Safe Tourism Certified, com a marca de garantia i certificació d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut front a la covid19.

A Benicarló, han estat 5 els establiments que, de moment, ha rebut aquest distintiu: Apartaments Els Romers, A Navegar i els restaurants Chuanet, San Rafael i Cor de Carxofa. Tots ells han implantat i superat una avaluació externa que garanteix l’estricte compliment de tots els requisits recollits en les Bones Pràctiques Avançades SICTED covid19.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha constatat que «aquesta és una magnífica notícia perquè reconeix l’esforç que han fet aquests establiments per a adaptar-se als requisits exigits» i ha assegurat que «aquest tipus d’iniciatives contribueixen a generar confiança en els clients i operadors turístics, tant a nivell nacional com internacional».