Inici VINARÒS Centenari@s

Centenari@s

595

Un llibre dedicat a les persones més grans i a les més grans persones

El dissabte 14 es va celebrar en la biblioteca municipal de Vinaròs la presentació del llibre “Centenari@s” d’Editorial Antinea, dedicat a les 15 dones i 2 homes que han superat els 100 anys a Vinaròs, a l’eixida d’aquest obra, i on es conta la seua vida.
L’acte va contar en protagonistes de l’obra com van ser 11 dones i 1 home centenaris i també molta assistència de públic, contant en molts familiars i amics i els mitjans de comunicació. Va estar presentat per la periodista Matilde Pepín i l’editor Pablo Castell

Aquest projecte en fins benèfics ha estat coordinat per Paco Castell, però ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de moltes persones que han treballat desinteressadament, professionals com els periodistes Julian Zaragozá, Marina Sol Oviedo i Aucejo, Matilde Pepín, o el doctor J.L. Vidal, i mestres i historiadors, comMarian Fonellosa,Manuel Rodríguez, Manolo Ferrer, Paco MalpeceresPaco Segarra i Salvador Quinzà en els textos i José Carlos Adell Amela en la maquetació. Editorial Antinea va agrair especialment a les famílies que han aportat fotografies i dades dels parents i sense els quals aquesta obra no hagués sigut possible.

El llibre constituïx un testimoni molt important, no sols per a les famílies dels protagonistes, que per sort són moltíssims, sinó també per a la història de Vinaròs, Benicarló i el Maestrat, ja que a la fi, s’estan recollint més de 100 anys d’història en la vida d’aquestes persones, en primera persona.

Recordem que podeu adquirir el llibre a la llibreria Els Diaris i col·laborar en l’Associació contra el Càncer de Vinaròs, o bé a la web d’Editorial Antinea o per Amazon.

FOTOS: Mariano Castejón

Article anteriorEntrevista, Associació Animalista Benicarló
Article següentEntrevista al Cor Gregorià