Inici BENICARLÓ ‘Casting’ a Benicarló per a ‘La Bella y la Bestia’

‘Casting’ a Benicarló per a ‘La Bella y la Bestia’

707

Benicarló continua en la seua línia per a ser capital cultural del teatre al Maestrat, aquesta volta en un nou projecte de Platea Producciones Escénicas i Escuela de Teatro L’Escenari.

Per a l’obra es necessiten els seus protagonistes i acompanyants, i per això s’obri el càsting.

 

Benicarló busca “La Bella y la Bestia”

El reconegut musical “La Bella y la Bestia” es representarà a Benicarló la propera tardor, segons han anunciat Platea Producciones Escénicas i Escuela de Teatro L’Escenari. Així, després de cloure el 25é aniversari de Teatro de Guardia amb l’actualització del mític espectacle “Sucedió en Berlín. Cabaret”, la companyia benicarlanda canvia de registre i posa la mirada en el públic familiar.

I els preparatius també porten novetats. Les productores han anunciat la convocatòria d’un càsting musical per tal de trobar les actrius i actors protagonistes, així com ‘covers’, alternants i extres que completen l’espectacle. Les proves tindran lloc la tarda de dissabte 8 de febrer i tothom qui estiga interessat pot adreçar-se a plateaproducciones@hotmail.com per a obtenir tota la informació necessària.

Tots aquests anuncis es completen amb l’aparició de “La Bella y la Bestia – Benicarló” a les xarxes socials Facebook i Instagram, per tal que tothom puga mantenir-se informat d’aquelles novetats que vagen produint-se al voltant d’aquesta gran estrena teatral.

Article anteriorBenicarló posa en marxa un servei d’orientació laboral addicional
Article següentCarnaval 2020: es presenta com “la Carnestoltes: Venècia” amb novetats