Inici BENICARLÓ Carta de les plataformes dels trens als ajuntaments de la comarca

Carta de les plataformes dels trens als ajuntaments de la comarca

330

Contingut íntregre de la carta:

Autoritats i grups polítics de les comarques de la Plana, el Maestrat i les Terres de l’Ebre,

Ens posem en contacte amb vostès per posar-los en coneixement que, com a representants deles plataformes d’usuari de tren Indignats amb Renfe i Trens Dignes al Maestrat, tenim la voluntat de registrar en els diferents Ajuntaments de tot el territori mocions per un servei públic de trens públic, digne i de qualitat en el servei de Rodalies i Mitja distància de tot el territori valencià i sud de Catalunya.

Des de Trens Dignes al Maestrat donem tot el suport i col·laboració a aquesta acció, així com d’altres que s’ha iniciat per part d’Indignats Amb Renfe. També som conscients que tot i que fa pocs mesos que es va aconseguir el desitjat augment de freqüències a la nostra comarca, segueixen sent molt els problemes i queixes dels usuaris, és per això que de forma conjunta us remetem aquesta carta.

El nostre desig és que com a representants de la ciutadania tracten de buscar el consens tots els grups municipals, donat que aquest problema perjudica a tot el conjunt de la ciutadania.

Aquesta acció que us proposem no s’emmarca dins de cap propòsit partidista sinó com un posicionament dels polítics com a membres de corporacions locals que tenen l’avantatge de serels representants més propers als ciutadans de cada població, de ser el seu altaveu davant de les administracions superiors, sense importar colors i ideologies.

En aquesta carta els adjuntem el model de moció que des de les diferents plataformes s’ha duta terme a la intenció de ser aprovada per unanimitat en el major nombre de poblacions possible. Carcaixent, Catarroja, Algemesí, Almussafes i Tavernes de la Valldigna han sigut ja els primers de molts altres. Al text de la moció que es comparteix en tots els municipis, s’han afegit algunes de les demandes que ens afecten particularment a la nostra zona. Aquest text queda totalment obert a les modificacions que es vulguen realitzar. La finalitat primera és el consens entre tots i seguir millorant la qualitat dels serveis que disposem a la comarca.

Sense res més que afegir, quedem a la seua disposició per aclarir-los qualsevol dubte que els puga sorgir o escoltar les seues propostes, suggeriments o possibilitat de treballar conjuntament.

Moltes gràcies per la seua atenció.

Jordi Curto Payá; Portaveu: Trens Dignes Al Maestrat

Paula López Tormo; Portaveu Indignats Amb Renfe

Article anteriorComença l’execució de la residència municipal
Article següentCarnaval de Vinaròs: arribada de Ping Pang Pong