Inici VINARÒS Campionat Espanya Aleví per Comunitat en nadadors del C.N. Vinaròs

Campionat Espanya Aleví per Comunitat en nadadors del C.N. Vinaròs

413

Els díes 2 i 3 de març es va celebrar a Madrid el V Campionat d’ Espanya de Natació per Seleccions Autonòmiques Categoría Aleví en la participació de 18 Comunitats i un total de 400 nadadors.

La majoría de nadadors era la primera vegada que acudíen a un Campionat d’ Espanya,un campionat en un nivell d’ exigència molt alt pero tots els nadadors anaben en una gran motivació i ganes de disfrutar i aportar el seu granet d’ arena a la seua selecció.
La Selecció Valenciana va estar formada per 20 nadadors d’ arreu de la Comunitat i entre ells estaben els nostres nadadors : Daniela, Andreu, Gerard, Joan i Santi.
Tots van intentar donar lo millor de si per intentar que la Selecció acabés en una bona possició.

Destacarem l’ actuació d’ Andreu aconsseguint ser 5 classificat en 100mtrs lliures en un temps de 57,08 i ser 7 classificat en 200 mtrs lliures en un temps de 2,05,01.
En la classificació general la Selecció Valenciana va quedar 7 de la general.

També destacar la participació de Gerard i Santi en el II Campionat Inclusiu junt en nadadors de categoria Adaptada,on la Seleccio Valenciana va ser la Campiona.
Els pares assistents van assistir a un taller formatiu “esports i familia” impartit per la psicòloga deportiva Sandra Tabasco,colaboradora habitual dels diferents equips nacionals de natació de la RFEN ,que ca ser molt interessant.
Va ser un cap de setmana molt intens tant per als nadadors com per als familiars en el que vam poder disfrutar de la natació.

Article anteriorCLUB BALONCESTO BENICARLÓ / CRÓNICAS
Article següentPrimera Despertà fallera (Benicarló)