Inici ALTRES NOTICIES Campanya per al Dia del Pare a Vinaròs

Campanya per al Dia del Pare a Vinaròs

210

La Regidoria de Desenvolupament Local inicia una nova campanya per a la promoció del comerç local vinculada a la tradicional celebració del Dia del Pare, amb el lema “Dia del Pare al Comerç de Vinaròs”

Desenvolupament Local ha posat en marxa una nova campanya, per al Dia del Pare, amb l’objectiu d’incentivar les compres per a aquesta data tan especial, recordant als veïns i visitants que Vinaròs disposa de més de 500 establiments comercials, on els clients podran trobar una àmplia i variada oferta de productes a preus molt competitius, una atenció directa i un assessorament especialitzat. A més, el nostre comerç compta amb un tret diferenciador, com és la seua ubicació en un zona on s’hi pot gaudir d’una bona oferta gastronòmica i lúdica, una variada oferta cultural i d’oci, tot en un entorn únic a peu de platja, amb cafeteries i terrasses.

Tot això, converteix l’acte de comprar en una activitat lúdica, distesa, per a realitzar amb la família, amb amics, sols o acompanyats, gaudir d’una estona agradable i trobar el millor regal per al pare.

Respecte del concepte creatiu, el que s’ha volgut evitar és la utilització d’un reclam genèric en què s’utilitzen invariablement els mateixos recursos gràfics, que resulten impersonals i poc comunicatius.

La comunicació ha sigut dissenyada d’una manera neta, clara i fàcil d’entendre, on el titular funciona com a ganxo per tal d’atreure l’atenció del nostre públic, de tal manera que, una vegada atreta la seua atenció, li puguem comunicar els aspectes racionals de la campanya: variada oferta comercial, preus sorprenents, atenció personalitzada i experta. Tot això, els clients del comerç de Vinaròs ho trobaran en una zona única i agradable, on a més del comerços trobaran bars, restaurants, terrasses, entreteniment, etc.

Per tal de difondre aquesta campanya, s’ha previst la utilització dels següents suports i mitjans de comunicació: Insercions en premsa escrita, falca de ràdio, cartelleria, publicitat en MUPIs i publicitat en línia: xarxes socials i web.

Article anteriorL’Ajuntament de Vinaròs mesures contra l’expansió del coronavirus
Article següentAllau de “madrileños” arriben a Peníscola