Inici VINARÒS Caminada Popular Vinaròs el 3 de Febrer

Caminada Popular Vinaròs el 3 de Febrer

560

El CME informa que amb motiu de confirmar els participants reals de l’acte i tindre una previsió de participació, ja que les inscripcions ja es van realitzar a novembre de 2018, el procediment serà el següent:

Les persones que NO puguen participar en l’acte ho tenen que comunicar al correu electrònic del CME: cme@vinaros.es. Indicant simplement que la persona amb nom i cognoms no podrà participar. D’aquesta manera podrem disposar d’una xifra aproximada de participació. Data límit de confirmació: 24 de gener de 2019.

Noves inscripcions: Un cop certificat el nombre aproximat de participants, determinariem si podem fer noves inscripcions i la quantitat. La inscripció es faria en línia (hj-crono.es) i a Base Moliner Bernat els dies 28, 29 i 30 de gener de 2019.

El CME demana la màxima col·laboració als inscrits a la prova per tal optimitzar al màxim els recursos disponibles i la participació. Volem que qui no pugue participar ho comunique per donar l’opció a gent no inscrita i que sí que vol participar.

Article anteriorEls germans Torres seran els protagonistes dels actes centrals de la XXVI Festa de la Carxofa
Article següent‘Foguerà’ de Sant Antoni a Vinaròs