Inici COMARQUES (Càlig) Úrsula Córcoles i Natalia Sorlí han estat escollides reines de les...

(Càlig) Úrsula Córcoles i Natalia Sorlí han estat escollides reines de les Festes Patronals 2022

190

Aquest diumenge al Saló de Plens de l’Ajuntament s’ha fet l’acte d’elecció de les Reines de les Festes Patronals que se celebraran del 6 al 15 d’agost. A través d’un sorteig, la sort ha sigut l’encarregada d’escollir a Natalia Sorli com a representant dels xiquets i xiquetes de la localitat, que estarà acompanyada per la Cort d’Honor Infantil formada per Mariona Carrillo Borras, Ariadna Cuartero Miravet, Kenya Esteller Soriano, Naroa Fibla Cuartero, Cecilia Gil Simó, Maria del Valle Gómez.

D’altra banda, també s’ha escollit a la Reina de les Festes Patronals 2022, en aquest cas, l’afortunada ha sigut Úrsula Córcoles, amb una Cort d’Honor formada per Patrícia Gascó Anglés.

Durant l’acte l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, felicitava a les afortunades i agraïa a les seues famílies l’esforç per voler representar el municipi, en unes Festes Patronals que enguany podran recuperar la normalitat.

Per la seua banda, la regidora de Festes, Ruth Sanz, també felicitava a les joves i assenyalava que des de l’Ajuntament, amb les entitats locals, es treballa per a confeccionar una extensa programació d’activitats que inclourà la recuperació de l’entrada de bous a l’estil calijó, declarada com a Festa d’Interés Turístic Provincial, a més del concert de La Fúmiga, entre moltes altres sorpreses.

Article anteriorVinaròs assoleix el 79% d’ocupació turística durant la Setmana Santa
Article següent(Benicarló) Inauguració de la Biblioteca Manel Garcia Grau