Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig repetirá càrrecs de les Festes Patronals al 2020

Càlig repetirá càrrecs de les Festes Patronals al 2020

238

Donada la incertesa actual davant les mesures que es prendran durant el present any per lluitar contra la COVID-19, l’Ajuntament ha proposat que els càrrecs repetisquen enguany la seua representació.

Les conseqüències de la pandèmia mundial de COVID-19 es faran notar enguany en múltiples aspectes de la vida diària de tota la ciutadania. No sols pel confinament i les restriccions de moviments o de treball, sinó també a l’hora de planificar esdeveniments que, enguany, modificaran substancialment el seu desenvolupament. 

Donada la incertesa que es viu en l’actualitat quant a les mesures i normes que s’establiran en les setmanes i mesos vinents, l’Ajuntament de Càlig convocava ahir tres reunions al voltant de l’organització de les Festes Patronals.

La primera va ser amb les reines de 2019 i les seues dames i fester per tal de traslladar-los algunes de les decisions que, des del consistori, s’han pres respecte a les Festes Patronals de 2020. 

La regidora de Festes, Ruth Sanz, traslladava a les actuals Reines de Festes, la jove Naiara Llorens i la xiqueta Kiara Cheto, així com a les Dames i Fester de 2019, la proposta confeccionada per l’equip de govern i que suposa la repetició en els càrrecs durant el present any i part de 2021. Així mateix, una segona reunió va ser amb les joves, el jove i les xiquetes que es presentaven per a representar al poble al present any 2020, i se’ls va traslladar el que puguen representar a la població l’any vinent, en 2021, junt amb les i els representants de l’any vinent.

I finalment, l’alcaldessa i la regidora es van reunir amb les associacions locals, on se’ls va informar de les dos reunions anteriors i es va procedir a convocar-les per a les pròximes setmanes, quan des del consistori es coneguen noves informacions oficials sobre el desconfinament.

Iniciava les reunions l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, assenyalant que “les informacions que rebem són molt cauteloses”, per assegurar després que “les Festes de 2020 no seran unes festes com les que estem acostumats. Estem segurs que no tindrem 4000 persones a “l’entrà de bous” o 1500 a un ball.  Intentarem fer el màxim dins dels mínims que ens marquen. Però tenim clar que el més important ha de ser la salut del nostre veïnat”.

La regidora de Festes del consistori calijó, Ruth Sanz, incidia en el treball que es continua fent des de l’Ajuntament a l’hora de planificar, en la mesura de les possibilitats, “les festes, les orquestres, les activitats de les associacions i les complementàries… però sóc conscient, jo i l’equip de govern i vosaltres també, que primer és la salut”, apuntava.  

“Les festes 2020 es reorganitzaran i s’organitzaran segons les mesures que ens aniran arribant en els pròxims dies o setmanes”, ha apuntat finalment la regidora de Festes.

Des de l’Ajuntament s’agraeix la comprensió i suport de totes les i els joves així com de totes les Entitats.

Article anteriorSuspensió oficial de les Festes de Vinaròs junt amb la Festa del Llagostí
Article següentActualització info Coronavirus: continuen augmentant els infectats i les defuncions lleugerament