Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig promou l’habitatge de joves en ajudes

Càlig promou l’habitatge de joves en ajudes

168

Càlig obri de nou la convocatòria per a ajudes a l’adquisició o construcció d’habitatges per a persones joves
Fins al 30 de novembre els joves del municipi poden sol·licitar les ajudes.

Un any més els joves menors de 37 anys empadronats en la localitat de Càlig poden sol·licitar les ajudes per a l’adquisició o construcció d’habitatges. Les persones sol·licitants han d’estar inscrites en el padró municipal des de fa almenys dos anys, des de la data de la sol·licitud. A més hauran d’estar al corrent de pagament amb Hisenda, la Seguretat Social i amb l’Ajuntament de Càlig.

D’altra banda, el requisit per als habitatges és que han hagut de ser construïdes o comprades amb data posterior al 6 de juny de 2014. L’import màxim al qual es pot optar és de 400,00 euros per habitatge. Amb aquestes ajudes l’Ajuntament pretén fomentar que la gent jove de Càlig s’establisca en la població.

El termini de sol·licitud de la convocatòria estarà obert fins al 30 de novembre de 2021. La sol·licitud, juntament amb la documentació necessària, ha de realitzar-se en el registre de l’Ajuntament de Càlig. O presentar la sol·licitud de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, sempre que es dispose d’algun dels sistemes de signatura electrònica admesos.

Article anterior‘El Rey León’ de Locura corona el Vinaròs Arena 2021
Article següentAclariments des de l’església Evangèlica la Roca de Vinaròs