Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig prepara un juliol ple d’activitats culturals

Càlig prepara un juliol ple d’activitats culturals

194

“Cultura a la fresca” recull exposicions, projeccions de pel·lícules a l’aire lliure, jocs i música per a la joventut i obres teatrals durant juliol i principis d’agost.

L’Ajuntament de Càlig ha organitzat per a este mes de juliol i el primer cap de setmana d’agost un seguit d’activitats culturals que aproparan exposicions, cinema, música i teatre a tots els públics. Demà divendres 10 de juliol, el Centre de Cultura acollirà la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Pedra Seca. Territori Sénia’ de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, una mostra itinerant que romandrà a la població fins el 19 de juliol i que aproparà al visitant el patrimoni comú de les construccions de pedra seca, que podem trobar a tot el territori al voltant del riu Sénia. L’exposició es podrà visitar de divendres a diumenge en horari de 19:00 a 22:00 hores i, de dilluns a dijous, amb cita prèvia telefonant al 964492001.

El mateix divendres 10 a les 22:00 hores, es projectarà la pel·lícula ‘Campeones’ a la plaça Bassa Nova, espai on es regularà l’aforament limitat a 240 persones, per la qual cosa els interessats a assitir hauran de retirar un tiquet a l’Ajuntament de Càlig. Una nova sessió de ‘Cinema a la Fresca’ es viurà el 24 de juliol, a la mateixa hora i seguint el mateix protocol per controlar l’aforament, en esta ocasió amb la projecció del film ‘Bohemian Rhapsody’.

Per al 17 de juliol, el consistori ha programat una sessió de música per a la joventut amb un taller de DJ obert a participants amb una edat compresa entre els 6 i els 12 anys. L’activitat es desenvoluparà a la plaça Bassa Nova de 19:30 a 21:30 hores. I el dia següent, 18 de juliol, els majors de 12 anys disfrutaran de jocs recreatius a la mateixa plaça, en el mateix horari.

El dia 25 de juliol acollirà una sessió teatral dirigida al públic de més edat. El Centre de Cultura, a les 20:00 hores, serà l’escenari de la representació de l’obra ‘Una sogra de castanyola’, cita que s’emmarca en la campanya de Teatre per a Persones Majors de la Diputació de Castelló. El mes d’agost portarà una nova obra teatral, en esta ocasió, la peça ‘Birds’ de la companyia de teatre benicarlanda ‘Fenòmens’, en espai i horari encara per concretar. I els dies 1 i 2 d’agost, l’exposició itinerant ‘Retratant el confinament’ organitzada per l’associació FotoClub La Torre de Càlig aproparà les millors instantànies dels últims mesos a la població. El lloc escollit per a ubicar la mostra és les places Vella, Ramón i Cajal i Drs. Marzà.

Article anteriorBenicarló prepara una “Nit en Vetla” segura i cultural
Article següentEl brote de COVID de Alcanar, viene de Barcelona