Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Càlig comença a recollir les propostes per als Pressupostos Participatius de 2021

Càlig comença a recollir les propostes per als Pressupostos Participatius de 2021

182

Del 5 a l’11 de novembre, els empadronats a la població majors de 16 anys poden enviar les seues propostes a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Càlig inicia demà dijous la primera fase dels Pressupostos Participatius 2021, i que té com a objectiu escollir les prioritats dels veïns i veïnes del municipi a l’hora d’invertir part dels fons municipals per al proper any.

La iniciativa s’engega el 5 de novembre, ja que des de demà i fins l’11 d’aquest mes, els ciutadans empadronats al municipi majors de 16 anys podran participar fent arribar a l’Ajuntament les seues propostes a través del correu electrònic participacio@calig.es .

Una vegada rebudes totes les propostes, es sotmetran a la votació de tota la ciutadania. D’aquesta manera, l’equip de govern calijó disposarà d’una important eina per dedicar una part de les inversions de l’any 2021, per tal d’escometre les iniciatives sorgides de les jornades i que marcaran les prioritats per a la població del municipi.

Els requisits que s’hauran de complir per tal que les propostes puguen resultar vàlides i arribar a la votació de la ciutadania són els següents: han d’estar relacionades amb la millora del municipi i cal que siguen viables i de competència municipal; no poden atemptar contra la igualtat de gènere ni fomentar el racisme, la xenofòbia i/o l’exclusió social; han de ser respectuoses amb el medi ambient i la protecció animal i han de respectar la condició sexual de totes les persones. A més a més, no requereixen una descripció tècnica.  Per tenir un poble al teu gust, proposa idees i vota!

Article anteriorBenicarló millorarà les àrees industrials amb l’elaboració d’un Pla Estratègic
Article següentIncivisme a la zona d’Els Cossis