Inici BENICARLÓ Benicarló millorarà les àrees industrials amb l’elaboració d’un Pla Estratègic

Benicarló millorarà les àrees industrials amb l’elaboració d’un Pla Estratègic

172

El Pla Director de les Àrees Industrials servirà per a identificar les principals necessitats del sector i així poder implementar mesures que milloren la competitivitat del sector. El document estarà acabat abans de finalitzar l’any.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló està treballant en l’elaboració d’un Pla Director de les Àrees Industrials per a detectar les mancances en matèria d’infraestructures i serveis de les principals àrees industrials de la ciutat.

El Pla compta amb l’assistència tècnica de l’Institut Imedes i pretén identificar les principals necessitats per a establir, a mitjà termini, un full de ruta que supose la modernització de les àrees industrials de Benicarló.

Per tal de recopilar la informació necessària, durant les últimes setmanes s’han dut a terme una sèrie d’entrevistes personals amb empresaris de les zones industrials de Benicarló que serviran per a disposar d’una anàlisi real de la situació de la indústria a Benicarló per a, posteriorment, posar en marxa actuacions adreçades a millorar la competitivitat del teixit industrial. En total, s’han fet 12 entrevistes amb empresaris del sector químic, industrial i de serveis i també amb tècnics municipals.

El regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, ha explicat que «es tracta d’un document que ens facilitarà la presa de decisions estratègiques», i ha afegit que «ens permetrà abordar mesures de millora i dotar de més i millors serveis les zones industrials de Benicarló». Així mateix, ha remarcat que «la nostra voluntat és ajudar les empreses per a què siguen més competitives» i s’ha mostrat convençut de la necessitat de «treballar en comú amb l’empresariat per tal d’elevar el nostre potencial industrial».

La fase de treball de camp finalitzarà en breu i posteriorment s’elaborarà l’informe de resultats pertinent. D’aquesta manera, el Pla Director de les Àrees Industrials de Benicarló estarà enllestit abans d’acabar el 2020, un document que serà essencial per a adaptar la indústria local a la Llei 14/2018 de Gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Article anteriorACTUALITZACIÓ CORONAVIRUS: xífres rècord al departament de Salut de Vinaròs
Article següentCàlig comença a recollir les propostes per als Pressupostos Participatius de 2021