Inici VINARÒS C.N. Vinaròs en LI Trofeu Ciutat de Vila-real

C.N. Vinaròs en LI Trofeu Ciutat de Vila-real

504

El dissabte 12 de maig es va celebrar com ja és habitual en aquestes dates el LI Trofeu Ciutat de Vila-real Sant Pasqual dins de les festes patronals.

La participació va ser de 11 clubs d’àmbit territorial amb un total de 200 nadadors aproximadament, de les categories Alevins, Infantils, Juniors i absoluts.

L’equip vinarossenc va estar representat per: David León, Alberto Castañeda, Martí Segarra, Toni Bordes, Ian Calvo, Marc Vea, Miquel Segarra, Angel Lleixa, Martí Forner, Pere Simó, Xavier Bordes, Andreu Jovani, Hèctor Cervera, Joan Chavarria, Iker Mas, Santi Matamoros, Paula Paga, Llum Serret, Angels Ferrer, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Sara Vea, Aura Pérez, Daniela Muñoz, Lucia Garcia, Irina Sebastià, Clàudia Matamoros, Natàlia Burriel, Mar Garcia, Julia Bordes, Ainhoa Canalda i Ona Leciñera, tots ells sota la direcció del tècnic Albert Delmonte.

El Club Natació Vinaròs va ser el segon millor equip del trofeu amb una puntuació de 672 punts i un total de 30 medalles aconseguides en les diferents categories, les marques individuals en general van estar dins del havitual.

També volen remarcar i felicitant als pares que en tot moment, van estar espectaculars donant ambient i animant a l'equip des de les grades.

Cal nombrar a Ona Leciñera que la setmana passada en el trofeu Ballester va fer mínima autonòmica en 200 braça.

Article anteriorBalonmano Vinaròs, campions del grup
Article següentL’alcaldessa de Benicarló, amb alumnes de Zilina