Inici VINARÒS Balonmano Vinaròs, campions del grup

C.Bm. Vinaròs 24

CBm Vinaròs: Max, Cristian, Gabriel  (6), Juanolo (4), Taty (7), Jesús, Cristian G., Max (4), Nacho, Adrià, Manu i Bryan i Iñaki (3).

Amonestats. Jesús  i Max.

Exclusions. Gabri (2), Max i Adrià.

El empat era prou per assolir el “pase” a les semifinals de la Copa FBMCV, contra un equip molt jove i peleón es va conseguir una victòria no molt brillant però suficient per guanyar un partit que sempre va dominar el Vinaròs llevat dels 10 primers minuts.

El principi del partit va haber un excés de confiança i el Betxi es va posar en un 4-2 al marcador que va ser la clau per activar el Vinaròs.  La nostra defensa 5-1 no era tot lo presionant que sol ser i el atac ens faltaba velocitat devant del també 5-1 dels locals.

Mica en mica els rojets vam anar millorant i en especial un jugador que estaba tenin dubtes al llançar a gol, però el dissabte Joan Collado va tornar a ser aquell extrem elèctric que desequilibra les defenses i va aconseguir marcar 4 gols i va acabar de espentejar al equip cap a la semifinal de la copa.

La segona part va arrancar en una ventatja de 3 gols per a natros i vam administrar i anar ampliant per tindre una mitja hora més tranquila.

En arrivar a Vinaròs, jugadors i entrenadors van anar a celebrar el primer Lloc del Grup 1, que és ha guanyat merescudament, a un famós restaurant de la ciutat . Ara ja toca pensar en lo Torrent que es el rival en semifinals , rival que aquest any ha arribat a a conseguir fer la fase de ascens a 2ª Nacional.

Per part del club es està estudiant la possibiltat de fer un autobús per el desplaçament, pensem que dissabte de tarde a Torrent i així familiars i amics poder animar als jugadors.

Si hi ha algú interessat que es pose en contacte de la familia handbolera i a vore si entre tots arropem als nostres per poder arribar a la final de la Copa Federació.