Inici VINARÒS C.BM Vinaròs jugará la fase d’ascens

C.BM Vinaròs jugará la fase d’ascens

411
FARMATECA C. BM. VINARÒS. 28
C. H. SUECA. 21
Vinaròs. Marc, Carlos, Cristian, Serrano (8), Delhom, Fariñas, Nahuel (8), Martín (3),
Gabi(3), Taty(2), Max(3), Sergi, Castel i Manu (1).
Final jugada el diumenge de matí perque el guanyador anaba a la fase d’ascens i el Farmateca va poder guanyar de manera merescuda, el Farmateca vo sortir en unes samarretes d’anims per als lesiontas Gabri Albiol i Rubén Abella.
El pavelló tornava a registrar una gran entrada i no va parar de animar per portar als nostres a la victoria que no va ser fàcil. Si ve és cert que llevat dels primers minuts en alternatives al electrònic, a partir dels 12 min. els Farmateca va anar per davant en 2 i 3 gols que donaba tranquilitat. Però no es acababa de obrir un forat clar i això donar ales als valencians que no doblegaben el braç.
El Vinaròs no estava comode entre la feina del Sueca que apuraba les seves opcions i sobretot per la ansietat de voler guanyar abans d’hora i com no les lesions. A part dels 2 jugadors que ja hem perdut, el diumenge no van poder acabar la 1 part Gabi Martorell i Josep Delhom els dos es van resentir de unes molèsties, i van jugar tocats, Jesús, Max i Taty. En fi que enguany porten la torta, però els partits de casa juguem en 1 més perquè la afició dóna ales als nostres.
Els valencians ho van intentar tot per guanyar el partit i els rogets encara que no van disputar un gran partit van anar manant i no es van deixar sorprendre. Els veterans de l’equip van tirar del carro recibin la ajuda dels més joves i dels juvenils que van aportar el seu granet de sorra. Els minuts finas el Sueca va anar a per totes i el Farmateca va poder guanyar en tranquilitat, fent un resultat massa exagerat per el vist a la pista.
Ara queda el tràmit de Burjassot i les primeres jornades de copa abans de jugar la fase d’ascens el 13-14 i 15 d’abril. A falta de confirmar la seu i per els possibles rivals que ens podem tocar ja veem que mos tocaran els cocos dels grups. Però este equip ja ha aconseguit el seu objectiu i el que hem de fer és anar a disfrutar i sense pressió i a donar ho tot.
Felicitem als jugadors, tècnics, directiva i sobretot la afició que llevat de un partit han fet
el Llagostí Arena una pista inexpugnable. També felicitem al nostre patrocinador, Tomàs
Ferrer i sinyora per la seua recent maternitat.
Article anterior(GALERIA) Ofrena de flors a la Verge – Falles de Benicarló 2019
Article següent(Avance) Entrevista a María Dolores Miralles (PVI Vinaròs)