Inici PREMSA VALENCIANA Brot de Coronavirus a la residència hogar Sant Sebastià de Vinaròs

Brot de Coronavirus a la residència hogar Sant Sebastià de Vinaròs

1600

Comunicat de l’Ajuntament de Vinaròs en relació al brot de Covid-19 registrat a la Residència Sant Sebastià

Per part dels responsables de la Residència Sant Sebastià de persones majors, s’ha comunicat un brot Covid-19 entre usuaris i treballadors de la mateixa. A hores d’ara, tant els usuaris com els treballadors afectats estan estables i no hi ha cap cas greu.

Per part de l’Ajuntament, s’estan subministrant EPI’s al centre per facilitar les tasques i el treball del personal. A més, s’ha posat també a disposició del centre un Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per tal d’agilitzar el treball al mateix.

El centre, es troba en coordinació amb la Unitat Hospitalària a Domicili (UHD) de l’Hospital Comarcal de Vinaròs per tal de supervisar l’aplicació correcta de les mesures de protecció així com amb el Servei de Salut Pública.

Cal recordar, que les visites externes al mateix estan suspeses des del mes de setembre.

El dia 4 de gener, es va realitzar un cribratge general a tots els usuaris i treballadors amb resultats negatius en la seua totalitat. Després que un usuari presentés símptomes, es va realitzar un segon cribratge a data 9 de gener. Aquest ha detectat 14 usuaris, 5 treballadors i 2 germanes amb resultats positius.

Tant als usuaris com treballadors del centre, se’ls va subministrar la primera dosi de la vacuna en data 31 de desembre. Tot i això, cal recordar que la mateixa no és completament efectiva fins una setmana després de la segona dosi. El lapse entre la primera i la segona dosi és de 21 dies.

No hem d’abaixar la guàrdia. Prudència i responsabilitat.

Article anteriorMi Arquitecto C.B. Benicarló vence al líder Hestia Menorca y le deja sin Copa
Article següentNeteja i adequació de les platges i vials costaners a Benicarló