Inici BENICARLÓ ‘Bocabadats’, un programa de teatre, música i tallers familiars

‘Bocabadats’, un programa de teatre, música i tallers familiars

438

Del 14 d’octubre al 25 de novembre tindrà lloc la cinquena edició de ‘Bocabadats’, un programa adreçat a un públic familiar que enguany inclou teatre, música i tallers. El plat fort serà l’actuació diumenge 19 de novembre de Marcel el Marcià.

El pròxim dissabte 14 arrancarà la cinquena edició del programa ‘Bocabadats’, una proposta de la Regidoria de Cultura que amb els anys ha anat prenent forma fins arribar a consolidar-se com una aposta pel públic infantil i, especialment enguany, també familiar.

La programació consta d’espectacles com ‘Mans’, de la companyia Fes-t’ho com vulguis o ‘Safrà i Serafí’, un teatre de titelles de la Companyia Txo. A més, amb motiu de l’exposició «Faixa roja, faixa blava», s’ha programat «Una pilota al cor», un espectacle sobre pilota valenciana a càrrec de la companyia Larvarium Teatre.

El plat fort d’aquesta edició de ‘Bocabadats’ serà l’actuació, diumenge 19 de novembre a les 12.00 hores a la plaça del Mucbe, del nou espectacle de Marcel el Marcià, «A la Mediterrània». Rodant pel món Marcel s’endinsa a la Mediterrània, una aventura plena de llegendes, personatges i músiques per a grans i menuts.

La programació es completa amb «En el jardín», un espectacle on es barregen el teatre, el vídeo i els dibuixos. A més, hi ha programats quatre tallers didàctics familiars relacionats amb l’esgrafiat, la pintura mural, el modelatge i un al voltant de l’artista Romero Britto.