Inici BENICARLÓ Bocabadats: un programa de teatre, música i tallers familiars a Benicarló

Bocabadats: un programa de teatre, música i tallers familiars a Benicarló

354

Del 19 d’octubre al 30 de novembre tindrà lloc la setena edició de Bocabadats, un programa que inclou teatre, música i tallers familiars. El cicle comptarà amb sis espectacles infantils i set tallers artístics per a tota la família.

Aquest dissabte 19 arrancarà la setena edició del programa Bocabadats, una proposta de la Regidoria de Cultura adreçada al públic infantil i familiar. En concret, enguany s’han programat sis espectacles, especialment per a un públic infantil de 0 a 4 anys i les seues famílies, i diversos tallers familiars d’índole artística. Totes les activitats són gratuïtes.

La programació començarà aquest dissabte amb l’espectacle musical «A xalar!», de la companyia Trobadorets. A continuació, el 26 i 27 d’octubre el cicle continuarà amb els espectacles «Cuida’l», de Fes-t’ho com vulguis, i «Müllier», de Maduixa Teatre, que també serà l’encarregada d’interpretar «Lù» el pròxim 9 de novembre. Els espectacles que tancaran el cicle són «El drac màgic», de Titelles Pamipipa, i «Natura», de la companyia Paraules d’Aire.

La programació de Bocabadats es completa amb els diversos tallers didàctics familiars que es duran a terme paral·lelament. Tots els tallers, que s’impartiran al Mucbe, s’han programat per als dissabtes a les 17.00 hores.

Article anteriorResultats de la jornada del C.B. Gil Comes Vinaròs
Article següentPort i Museu de la Mar de l’Ebre a la Ràpita