Inici BENICARLÓ Benicarló rep una subvenció de 50.000 euros per al servei de salvament...

Benicarló rep una subvenció de 50.000 euros per al servei de salvament i socorrisme

278

La Generalitat concedeix aquestes ajudes com a suport a la prestació de serveis turístics. La subvenció representa el 30% del cost total del servei, que és de 162.621,78 euros.

La Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció de 50.000 euros a l’Ajuntament de Benicarló per a finançar el servei de salvament i socorrisme per a les platges de Benicarló. La subvenció s’atorga en concepte de suport a la prestació de serveis turístics, en el marc de les ajudes que concedeix la Generalitat Valenciana per a la millora de la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

La subvenció suposarà el 30,74% de la despesa del servei, que està pressupostat en 162.621,78 euros.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha assenyalat que «és la primera vegada que Turisme Comunitat Valenciana ens atorga una subvenció per a finançar el servei de salvament i socorrisme» i ha remarcat que «ens han atorgat el màxim que permet la convocatòria». Cardona ha assegurat que «amb aquesta ajuda, recuperarem el 30% del cost del servei i el podrem invertir en altres necessitats de la nostra ciutat».

Article anteriorPeñíscola, dispuesto a realizar test a la comunidad educativa si la Generalitat no asume la responsabilidad
Article següentCivisme en les deixalles, l’ajuntament de Vinaròs demana la col·laboració de tots