Inici BENICARLÓ Benicarló reivindica la igualtat en els actes del Dia contra la Violència...

Benicarló reivindica la igualtat en els actes del Dia contra la Violència de Gènere

386

Del 22 al 25 de novembre, es concentren diverses activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Des de la Regidoria de Benestar Social s’han programat un conjunt d’activitats amb l’objectiu de visibilitzar la desigualtat de la dona i lluitar pels drets de totes a viure una vida plena.

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un conjunt d’activitats al voltant del Dia Internacional contra la Violència de Gènere (25 de novembre). Dins de la programació es troben, entre d’altres, una projecció cinematogràfica, un espectacle còmic, una obra de teatre o una actuació musical. «No oblidem —ha dit la regidora de Benestar Social, Marta Escudero— que les dones víctimes de violència de gènere perden el dret a viure una vida plena, a viure en llibertat, o directament, a viure.» «L’eradicació de la violència de gènere és una lluita viva de totes i tots —ha afegit la regidora—. Hem fet camí, però cal seguir reivindicant la problemàtica i buscant solucions conjuntament,» ha subratllat.

Divendres 23 segueixen les activitats amb la lectura del manifest institucional a l’Ajuntament, acte en què participaran representants polítics, professorat i alumnat de l’IES Ramón Cid, l’IES Joan Coromines, l’IES La Salle i el Centre Integrat Públic de Formació Professional, a més de persones voluntàries.

El dissabte 24, s’ha programat l’espectacle còmic i feminista Bye, bye, feminity, a càrrec de la directora i actriu Marge Arnal, que presenta un manifest sobre el significat de la feminitat des de la vessant teatral i còmica. I també dissabte hi haurà l’actuació dels grups Sense Sal i Les Punxes, a La Kandilera (c. dels Sants Màrtirs). Finalment, diumenge 25, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, tancarà la programació a l’Auditori Municipal, l’espectacle de teatre No es país para negras, a càrrec de Sílvia Albert Sopale.

 

Article anteriorBenicarló guanya l’Iglú Verd per incrementar un 23% més el reciclatge de vidre en un any
Article següentParticipants del projecte Itineraris I3S es formen en Clave Pin