Inici BENICARLÓ Benicarló presenta un Cicle de Concerts de Primavera molt versàtil

Benicarló presenta un Cicle de Concerts de Primavera molt versàtil

133

El Cicle està format per vuit concerts de diferents estils i propostes musicals i comença aquest dissabte. Els concerts són gratuïts, però amb els aforaments limitats segons la normativa vigent.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el tècnic de Cultura, Rafa Sánchez, han presentat el Cicle de Concerts de Primavera per als mesos d’abril, maig i juny. El Cicle està format per vuit concerts gratuïts que engloben diferents estils i propostes musicals.

El Cicle començarà dissabte, amb un concert del grup de flautes de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló i continuarà diumenge amb un concert de la Banda Juvenil.

Pedro Manchón ha declarat que «amb aquest Cicle pretenem donar veu i presència als nostres músics» i ha afegit que «el Cicle també inclou homenatges a músics referents de Benicarló, com José Antonio Valls Subirats, i també a les víctimes de la covid-19».

Concretament, el concert homenatge a les víctimes de la covid-19 es farà el 8 de maig, i l’interpretarà el grup reconegut internacionalment Música Ficta, acompanyat pel Cor de Cambra Ad Libitum.

L’aforament estarà limitat per a tots els concerts segons la normativa vigent.

Article anteriorActualización de las medidas frente a la Covid por la Generalitat Valenciana
Article següentS’inicien les obres de la nova estació d’autobús a Vinaròs