Inici BENICARLÓ Benicarló optarà a una subvenció per a remodelar la plaça del Mercat

Benicarló optarà a una subvenció per a remodelar la plaça del Mercat

388

La convocatòria de la subvenció parteix de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a subvencionar projectes de regeneració urbana. El projecte és una proposta d’intervenció i regeneració urbana de l’entorn de la plaça del Mercat.

L’Ajuntament de Benicarló s’ha presentat a la convocatòria de subvencions de la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica que, a través de la Direcció General de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, disposa d’una línia pressupostària per a desenvolupar projectes d’actuacions urbanes en municipis de la Comunitat Valenciana.

El projecte que ha presentat l’Ajuntament és una proposta d’intervenció, regeneració urbana i rehabilitació de l’entorn de la plaça del Mercat de Benicarló. El projecte se centra en la renovació dels paviments, mobiliari, elements vegetals i integració de l’edifici amb el seu entorn, de forma que l’espai recupere vida i ús per a altres activitats. Del que es tractaria és de què la intervenció afavorira una nova imatge del nucli central de la ciutat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha assenyalat que «la remodelació de la plaça del Mercat és un projecte que compleix perfectament els requisits de la convocatòria i, a més, pensem que afavorirà la imatge de la zona i que projectarà el Mercat com a motor del comerç local».

De totes les propostes rebudes, la Conselleria farà una tria en funció de criteris d’oportunitat, necessitat i proporcionalitat. En cas de ser acceptat, l’execució del projecte es planificaria al llarg del 2021 i s’executaria en funció de les consignacions pressupostàries disponibles.

Article anteriorQuan WhatsApp es va quedar enrere
Article següentEl procés d’adaptació a la residència