Inici BENICARLÓ Benicarló obrirá la biblioteca 12h fins al 8 de Juliol

Benicarló obrirá la biblioteca 12h fins al 8 de Juliol

537

Durant els propers sis caps de setmana, la Biblioteca Manel Garcia Grau obrirà les portes de 8.00 a 20.00 hores ininterrompudament per tal de donar servei als estudiants en època d’exàmens. Les sales estaran obertes a l’estudi i la lectura però no hi haurà servei de préstec.

La Regidoria de Cultura ha anunciat que a partir d’aquest dissabte, 2 de juny, la Biblioteca Manel Garcia Grau obrirà els caps de setmana, en resposta a una reivindicació dels estudiants que afronten els exàmens de final de curs. Concretament, seran tots els caps de setmana del mes de juny fins al cap de setmana del 7 i 8 de juliol.

L’horari serà de 8.00 a 20.00 hores ininterrompudament, tot i que no hi haurà servei de préstec. Així ho ha confirmat el regidor de Cultura, Josep Barberà, que ha assenyalat que es tracta d’una «mesura que fa temps que venim estudiant, tenint en compte el calendari de proves que ofereixen universitats com la de Castelló, València o Barcelona». «La nostra intenció -ha dit el regidor- és adaptar-nos al màxim a les necessitats dels estudiants i facilitar-los un espai de treball adequat».

Barberà ha afegit que «una vegada tindrem la nova Biblioteca en marxa, prestar aquest tipus de serveis serà més fàcil i fins i tot ens podem plantejar d’ampliar-los a la resta de períodes d’exàmens, especialment al gener i febrer».