Inici BENICARLÓ Benicarló ja té a la seua disposició la proposta final del Pla...

Benicarló ja té a la seua disposició la proposta final del Pla General Estructural

547

Una vegada estudiades les al·legacions, l’empresa encarregada de redactar el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) ja ha fet arribar a l’Ajuntament la proposta final del Pla General Estructural. Ara, una vegada el Ple Municipal l’aprove, s’enviarà a la Conselleria d’Habitatge per a la seua avaluació i aprovació.

Aquesta setmana, l’empresa Territorio y Ciudad, encarregada de la redacció del Pla General d’Ordenació Urbana, ha fet arribar a l’Ajuntament de Benicarló la proposta final del Pla General Estructural. Aquesta versió definitiva del pla és fruit de l’avaluació de les 481 al·legacions que es van presentar durant el període d’exposició pública de la versió preliminar.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el procés de tramitació continua avançant i ha remarcat que «l’aprovació definitiva del Pla General d’Ordenació Urbana era un dels objectius d’aquesta legislatura». «El PGOU ha estat paralitzat a l’Ajuntament 8 anys fins que el 2015 el vam reprendre», ha volgut remarcar Miralles.

Ara, la proposta final del Pla General Estructural s’ha d’aprovar pel Ple Municipal, per tal de poder enviar-lo a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a la seua avaluació i posterior aprovació.

Paral·lelament, el serveis tècnics de l’Ajuntament continuen treballant en l’elaboració del Document d’Ordenació Detallada, que determinarà els perfils de detall del Pla i, juntament amb el Pla General Estructural, conformaran el Pla General d’Ordenació Urbana definitiu.