Inici BENICARLÓ Benicarló impulsa el comerç electrònic amb la creació d’una plataforma marketplace

Benicarló impulsa el comerç electrònic amb la creació d’una plataforma marketplace

213

Més de 70 empreses s’han mostrat interessades a participar en el projecte. Està previst que la plataforma comence a funcionar a finals d’octubre.

La Regidoria de Comerç ha presentat al sector comercial de Benicarló la plataforma Marketplace Benicarló, un projecte que pretén integrar tota l’oferta comercial de Benicarló en un espai virtual comú en el qual podran participar des de xicotets comerços fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries.

L’objectiu és que el comprador tinga en una única plataforma la informació necessària de cada establiment, els formularis i els links de contacte directes per tal de poder fer les comandes de forma àgil, com en una botiga en línia pròpia. A més, cada botiga integrada en el Marketplace Benicarló tindrà el seu propi espai personalitzat i tindrà també el control de la gestió individual del seu establiment en línia.

«D’alguna manera —assenyala la regidora de Comerç, Clara Cid—equivaldria al que coneixem com un centre comercial però virtual, on la interacció entre clients i venedors és molt més còmoda i senzilla». «Podríem dir —explica Clara Cid— que és com un gran aparador en el qual es presenten molts de productes i serveis, amb l’avantatge que hi té cabuda qualsevol tipus d’establiment, sense oblidar que és una oportunitat per als qui no disposen d’una botiga en línia pròpia».

De moment, ja són més de 70 les empreses i establiments comercials de Benicarló que s’han mostrat interessats a participar en el projecte, des de comerços tradicionals fins a perruqueries, bars i restaurants, empreses de serveis o també el Mercat de Benicarló.

«L’interés del sector comercial és evident —subratlla la regidora— i pensem que és un projecte necessari, ambiciós i que pot tenir un recorregut important. No només perquè permetrà digitalitzar les nostres empreses per tal de ser més competitius en la venda en línia sinó perquè, a més, ajudarà a explorar noves línies de negoci».

A hores d’ara, el treball de desenvolupament de la plataforma ja està molt avançat i es preveu que puga començar a funcionar a finals d’aquest mes d’octubre.

Article anteriorEl projecte de carril lúdic a l’ermita avança amb la construcció del pont sobre el Cervol
Article següentCàlig engega una campanya contra l’assetjament escolar