Inici BENICARLÓ Benicarló habilita un gos-parc al costat del pàrquing de Tossal de les...

Benicarló habilita un gos-parc al costat del pàrquing de Tossal de les Figueres

177

La instal·lació disposa de banquets, una font i diferents elements per a què els gossos puguen jugar. Es pot accedir des del pàrquing del Tossal de les Figueres i també des del carrer d’Ulldecona a través d’un passadís lateral

La Brigada d’Obres i Serveis ha adequat un gos-parc a la zona alta del pàrquing per a vehicles que s’ha habilitat recentment al carrer del Tossal de les Figueres. La instal·lació està separada del pàrquing per una tanca perimetral i compta amb banquets, arbres, papereres, una font i diferents elements per a què els gossos puguen jugar i socialitzar.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha destacat la importància d’aquesta instal·lació per al benestar dels animals. «Aquest gos-parc respon a una necessitat evident de comptar amb espais adequats perquè els gossos puguen córrer, jugar i socialitzar en un entorn segur i controlat». Flos ha recordat que és obligat recollir els excrements dels gossos. «Els propietaris que deixen excrements sense recollir podran ser sancionats amb una multa de fins a 300 euros», ha insistit.

Aquest és el segon gos-parc que s’habilita a Benicarló. El primer està ubicat a la plaça Mariano Miquel i Polo, a la zona marítima de la ciutat.