Inici BENICARLÓ Benicarló fica en marxa una oficina de gestió de multes

Benicarló fica en marxa una oficina de gestió de multes

467

L’Ajuntament de Benicarló ha creat una oficina de gestió de multes per a centralitzar les infraccions a les ordenances municipals. El nou organisme agilitarà la tramitació de denúncies relacionades amb gestió de residus urbans, tinença d’animals domèstics, convivència ciutadana o contaminació acústica.

L’oficina està formada per un tècnic jurídic i un administratiu, que gestionaran les infraccions que vulneren les ordenances de Policia, Medi Ambient i Governació. En aquestes ordenances s’inclouen incompliments relacionats amb l’estacionament regulat amb limitació horària, l’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, l’estacionament d’autocaravanes en espais de domini públic local, la seguretat en l’ús, gaudi i aprofitament del litoral municipal, l’ús de la factura electrònica o l’aprofitament especial de béns de domini públic per a l’entrada i eixida de vehicles.

També es tramitaran els incompliments de les ordenances de parcs i zones enjardinades, gestió de residus urbans, tinença d’animals domèstics, convivència ciutadana i contaminació acústica. A més, també es gestionaran les infraccions de trànsit.

A dia d’avui, l’oficina ja ha tramitat sancions de 800 euros a persones que han dipositat voluminosos al carrer en lloc de sol·licitar-ne la recollida i s’ha multat amb 2.000 euros a propietaris de gossos perillosos que no portaven corretja o no duien boç. També s’ha sancionat amb 1.000 euros a conductors que han aparcat en llocs prohibits i a veïns que han vulnerat l’ordenança de convivència ciutadana.

Article anterior5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient a l’Embassament d’Ulldecona
Article següentFEMME FORÇA Vinaròs, recull 5.000 firmes per la millora de l’Hospital