Inici BENICARLÓ Benicarló exhibeix la seua oferta turística a València

Benicarló exhibeix la seua oferta turística a València

291

Es sumen altres municipis de Castelló a més de Benicarló, com Alcalà de Xivert/Alcossebre, Atzeneta del Maestrat, Benicàssim, Cabanes, Castelló de la Plana, Vall d’Uixó, Matet, Montanejos, Morella, Navajas, Onda, Oropesa del Mar, Sant Mateu, Segorbe, Torreblanca i Vilafamés.

Es tracta d’una de foment turístic que realitza el Patronat Provincial de Turisme de Castelló a la ciutat de València.

 

Aquest divendres i dissabte passats, la Regidoria de turisme de Benicarló va promocionar els seus atractius turístics en una ‘street marketing‘, en un stand junt amb l’estació Nord de València, enfront de la plaça de Bous.
Es tracta d’una presència emmarcada en el programa de promoció turística del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, que té l’objectiu de posar en valor els productes turístics de Castelló en un dels principals mercats turístics.
Segons ha ressaltat Virginia Martí, diputada provincial de Turisme, aquesta acció es realitza per setena vegada “con el objetivo de poner en valor los productos turísticos de Castellón en uno de los principales mercados emisores de turismo para nuestra provincia
En concret, Benicarló va fer difusió de la ciutat i de l’oferta de sol i platja, nàutica, cultural, d’esdeveniments 365 i gastronòmica, fent incís en les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja, que estan en marxa fins al mes de novembre. A més, també es van promocionar els restaurants, allotjaments i altres empreses d’activitats turístiques.

Imatge de les Jornades de Polp a Caduf a Benicarló

Article anteriorVinaròs Aventura 4×4: ‘La Ruta del Rovelló’
Article següentActuació per 1a vegada de la Rondalla Vinarossenca ‘Mar i Terra’