Inici BENICARLÓ Benicarló enceta els nadals amb el concurs d’aparadors

Benicarló enceta els nadals amb el concurs d’aparadors

478

La Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de les associacions de comerciants de la ciutat, ha convocat el XXIII Concurs d’Aparadors de Nadal, on poden participar tots els comerços de la ciutat. El premi especial del públic es decidirà a través d’un concurs a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Fins al pròxim 1 de desembre, els comerços de Benicarló poden presentar les sol·licituds per participar en el XXIII Concurs d’Aparadors de Nadal que convoca cada any la Regidoria de Comerç amb l’objectiu de premiar el treball dels comerciants que donen ambientació nadalenca als seus aparadors, millorant així la imatge comercial de la ciutat.

A partir del 4 de desembre, el jurat, que comptarà amb la presència d’un professional de la imatge comercial, un representant de la Cambra de Comerç i un representant per cadascuna de les associacions col·laboradores, visitarà els establiments inscrits per a puntuar-los, tenint en compte aspectes com el treball de confecció de l’aparador, l’originalitat i el fet que s’utilitzen materials propis de l’activitat del comerç per a decorar l’aparador.

Enguany, com ja s’ha fet en les quatre últimes edicions, el premi especial del públic es decidirà a través d’un concurs a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament, on es publicaran totes les fotos dels establiments participants al concurs. Les persones que vulguen participar s’hauran de fer seguidors de la pàgina de l’Ajuntament, si encara no ho són, i hauran de prémer el botó “M’agrada” a la foto del comerç o comerços escollits. La votació es podrà fer des del dia 4 de desembre a partir de les 14.00 hores fins al 7 de desembre a les 12.00 hores.

El guanyador del primer premi rebrà 300 euros, el segon premi està dotat amb 200 euros i el premi especial del públic, escollit a través de Facebook, tindrà un import de 150 euros. El lliurament dels premis tindrà lloc a l’Edifici Gòtic diumenge 17 de desembre a les 12.00 hores.

Article anteriorUn hombre mata a tiros a su pareja y se suicida
Article següentAssassinada una dona alemanya a la costa nord de Vinaròs en un nou cas de violència de gènere