Inici BENICARLÓ Benicarló disposarà d’un Punt de Registre d’Usuari per a tramitar el certificat...

Benicarló disposarà d’un Punt de Registre d’Usuari per a tramitar el certificat digital

335

Les persones interessades s’hauran d’adreçar a la segona planta de l’edifici de Ferreres Bretó. Caldrà aportar el DNI o el passaport i, en cas de ciutadans de estrangers, hauran d’aportar el NIE i el passaport en vigor.

L’Ajuntament de Benicarló ja disposa d’un Punt de Registre d’Usuari des del qual es pot sol·licitar el certificat digital d’una manera ràpida i senzilla. Així ho recull el web de l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (ACCV), que ha inclòs Benicarló en el mapa que recull tots els Punts de Registre d’Usuari de la Comunitat Valenciana.

El certificat, que és totalment gratuït, permet firmar i xifrar missatges de correu electrònic segur i identificar els usuaris davant de serveis telemàtics de les administracions públiques i entitats privades. Els certificats són vàlids, per exemple, per a presentar la declaració de la renda, per a sol·licitar documents a la Seguretat Social, per a consultar o demanar documents al Cadastre o per a sol·licitar els viatges de l’IMSERSO, entre d’altres.

Una vegada emés, el certificat està subjecte a les condicions d’ús, limitacions i responsabilitats establertes en la política de certificació de certificats reconeguts en dispositiu segur per a ciutadans.

Les persones que vulguen sol·licitar el certificat digital han d’adreçar-se a l’Ajuntament de Benicarló (c. de Ferreres Bretó, 10), segona planta i portar el DNI o el passaport. En el cas de ser ciutadans estrangers, hauran d’aportar el NIE i el passaport en vigor.

Article anteriorVinaròs será la sede de la final a 4 per l’ascens de Balonmano
Article següentLa Fira del Llibre convertirà Vinaròs en el referent cultural de la comarca